Juusto-,kasvis-,kanakeitto

Ruskista broilerisuikaleet.

Kiehauta vesi.

Lisää kaikki muut raaka-aineet kiehuvaan veteen, paitsi koskenlaskijajuusto hetkeä myöhemmin.

Lisää halutessasi ripaus currya, suolaa, sekä kuivattua persiljaa.

Anna hautua n.20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 481 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikaleet29g36kcal6.2g0g1.2g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.4g1.1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g21g8.5kcal0.3g1.7g0.1g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas10g29kcal2g0g2.3g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g3.3g1.8kcal0.2g0.2g0g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g5.6g7kcal0.2g1.4g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.4g1.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g169kcal18g6.8g7.6g0g
Valittu annoskoko120g85kcal9g3.4g3.8g0g
Annoskoko puolitettuna60g42kcal4.5g1.7g1.9g0g
Arvot/100g100g70kcal7.5g2.8g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286045