Broilerikeitto valkosipulilla

Kuori ja pilko sipulit.

kuullota sipulit pehmeiksi.

Lisää kanaliemi kuutio ja vesi.

Pilko porkkana, purjo ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvikset ja paistetut broilerin suikaleet kattilaan.

Keitä noin 15min.

Mausta sitruunanmehulla ja pippurilla.

Ripottele pinnalle persilijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 550 grammaa

Anskuep
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.8g6.8kcal0g0g0.8g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g21g9kcal0.3g1.8g0g0g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Kanamestari), annos 100g25g27kcal5.7g0g0.5g0g
Kanakuutio 2 x 2 cm (Happy chef), annos 100g5.5g6.9kcal1.3g0.3g0.1g0g
Kesäkurpitsa8.2g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.1g2kcal0g0.4g0g0.2g
Purjosipuli 11g2.5kcal0.2g0.3g0g0.2g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Persilja 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana241g115kcal15g6.4g2.8g1g
Valittu annoskoko120g57kcal7.5g3.2g1.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna60g29kcal3.8g1.6g0.7g0.3g
Arvot/100g100g48kcal6.2g2.7g1.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367010