Pizza by Kiia

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola, öljy ja durumvehnäjauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja anna sen kohota kaksinkertaiseksi.

Kauli taikinasta yksi iso (uunipellillinen) tai 2-4 pienempää pizzapohjaa.

Kohota pohjat ja lisää haluamasi täytteet.

Paista 250-asteisen uunin keskitasolla kypsäksi, 12-15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 2.1g1.6kcal0.3g0g0g0.1g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 27g94kcal2.8g19.2g0.3g1g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)21g55kcal5.5g0.3g3.6g0g
Pizzasuikale (Pirkka), annos 50g17g19kcal2.4g0.2g1g0g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)17g6.7kcal0.3g1.4g0g0g
Ananaspaloja ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/137 g11g6.7kcal0g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana241g433kcal22.6g45.6g17.4g2.2g
Valittu annoskoko121g217kcal11.3g22.8g8.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna60g108kcal5.7g11.4g4.4g0.6g
Arvot/100g100g180kcal9.4g18.9g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291776