Makaronilaatikko, Soijarouhe ja Tonnikala

Valmisteluksi keitä 1,5 dl soijarouhetta 3 dl vedessä noin 5 minuuttia ja valuta vesi pois sihvilässä.

Keitä makaronit (4 dl) valmiiksi paketin ohjeen mukaisesti.

Kuullota sipulit öljyssä, lisää valmis soijarouhe ja tonnikala ja paista hetki.

Tee munamaito (3 dl rasvatonta maitoa, 2 dl vettä ja kaksi kananmunaa) sekoita kunnolla.

Kaikki sekaisin korkeareunaiseen uunivuokaan, pinnalle hieman juustoa ja uuniin noin 40 min 200 astetta.

Valmis

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Norppa104
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g4.7g15kcal2.3g1.4g0g0.3g
Tonnikala vedessä 14g15kcal3.2g0g0.2g0g
Makarooni, Sydän (Myllyn paras), annos 45g17g59kcal2.3g11.1g0.5g1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen28g9kcal0.9g1.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)2.8g7.6kcal0.8g0g0.5g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana241g269kcal21.8g28.2g7.4g2.8g
Valittu annoskoko121g134kcal10.9g14.1g3.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna60g67kcal5.5g7.1g1.9g0.7g
Arvot/100g100g112kcal9g11.7g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99870