Kalkkunamureke

Turvota korppujauhoja jogurtissa jonkun aikaa, lisää silputtu sipuli ja suolaa sekä mausteita oman makusi mukaan (paprika, chili, cayenne- ja mustapippuri, yrttiseos....) Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita tasaiseksi.

Voitele vuoka ja muotoile mureke keskelle.

Paista noin tunti 200 asteessa.

Samssa vuoassa kannattaa kypåsentää myös lisuke! Esim.

pilkottua perunaa, bataattia, porkkanaa, papriukaa, kesäkurpitsaa....

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Eridanous vähärasvainen kreikkalainen jogurtti (Lidl), annos 150g30g18kcal1.8g1.3g0.6g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras5g13kcal0.4g2.6g0g0.7g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g67g93kcal12.6g0g4.7g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 7.3g10kcal0.9g0g0.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana241g307kcal32g9.4g15.6g1.8g
Valittu annoskoko121g154kcal16g4.7g7.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna60g77kcal8g2.4g3.9g0.5g
Arvot/100g100g127kcal13.3g3.9g6.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366111