Hirvenlihapata

Liha kuutioidaan halutun kokoiseksi, siihen otetaan väri pannulla (Flora kevyt culinesse) ja halutessa maustetaan pippurilla ja suolalla.

Sipuli ja paprika pilkotaan "suupaloiksi", porkkana pienemmäksi.

Sitten vaan kaikki ainekset pataan, kansi päälle ja kypsennyt 200 asteessa 1,5-2h.

--> Mitä pidempi kypsennysaika, sitä mureampi lihasta tulee.

--> Hirvenliha voidaan korvata poron-, naudan- tai sianlihalla)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 31g35kcal6.6g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Paprika punainen 20g5.7kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Porkkana 16g5.1kcal0.1g0.9g0g0.4g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)16g6.3kcal0.2g1.1g0.1g0.2g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g2.3g11kcal0g0g1.2g0g
Flora ruoka kevyt & paksu20g12kcal0.2g0.9g0.8g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana241g163kcal15.2g9.4g6.6g2.6g
Valittu annoskoko120g82kcal7.6g4.7g3.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna60g41kcal3.8g2.4g1.7g0.7g
Arvot/100g100g68kcal6.3g3.9g2.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107752