Helppo jauhelihakeitto

1. Laita vesi kiehumaan kattilaan.

2. Pilko sipuli.

Lisää sipuli ja keittojuurekset kiehuvaan veteen.

Lisää myös hienonnettu lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä kannen alla n. 10min.

3. Kuori ja pilko perunat ja lisää kattilaan.

Keitä n. 10min.

4. Paista jauheliha, kaada ylimääräinen rasva pois ja lisää jauheliha kattilaan.

Lisää timjami.

Keitä n. 5min.

5. Maista onko perunat ja kasvikset kypsiä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 429 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 34g26kcal0.6g5.2g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g21g4.2kcal0.2g0.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 13g38kcal2.9g0g3g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.5g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana241g141kcal7.8g12.2g6.4g0.8g
Valittu annoskoko121g71kcal3.9g6.1g3.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna60g35kcal2g3.1g1.6g0.2g
Arvot/100g100g59kcal3.2g5.1g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144302