Kesäkurpitsakeitto

Kuullota sipulit + kesis.

Lisää valkosipulit paloina, maustejuttu sekä vettä ehkä 4dl ja kiehauta.

Heitä mukaan vehnäjauhoja ja soseuta.

Lisää chiliä, rakuunaa, mustapippuria, sitruunaa ja sitruunaruohoa + tilkka ruokakermaa.

Anna kiehua ihan vähän.

Laita keitto lautaselle, lisää vähän raejuustoa ja syö.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Heido
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 77g14kcal0.4g1.9g0.3g0.5g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g6.1g7.4kcal0.2g0.4g0.6g0.1g
Ruokakerma Valio 4% K&P22g13kcal0.2g1g0.9g0.1g
Luomu vehnäjauho (Pirkka), annos 30g3.3g11kcal0.4g2.3g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana242g101kcal2.8g12.8g3.8g2g
Valittu annoskoko121g51kcal1.4g6.4g1.9g1g
Annoskoko puolitettuna60g25kcal0.7g3.2g1g0.5g
Arvot/100g100g42kcal1.2g5.3g1.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289810