Kaalipata

Keitä riisit, lisää keitin veteen suola.

Pese ja kuori porkkanat pilko porkkanat ja kaali.

Paista jauheliha ja mausta haluamillasi mausteilla.

Kaada riiseistä vesi pois, lisää riisin sekaan paistunut jauheliha.

Paista kaali ja porkkana paistin pannulla/kasarissa, lisää paisto vaiheessa pannulle vesi ja paista kaali porkkana seosta sen aikaa, että vesi on imeytynyt ja haihtunut pois.

Sekoita kaali porkkana seos riisin ja jauhelihan sekaan, sekoita kunnolla ja syö.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mammalia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pitkäjyväinen riisi , keitetty (Rainbow), annos 100g61g214kcal4.9g47.8g0.4g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Kaali, paistettu 19g15kcal0.2g0.8g1.2g0.4g
Porkkana, paistettu 8.8g7.6kcal0.1g0.5g0.5g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 18g39kcal3.1g0g3g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana242g552kcal16.6g98.2g10.2g1.2g
Valittu annoskoko121g276kcal8.3g49.1g5.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna60g138kcal4.2g24.6g2.6g0.3g
Arvot/100g100g229kcal6.9g40.6g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346605