Topposen lätyt

Sekoita ainekset paitsi sulatettu voi, lisää suola.

Anna turvota parikymmentä minuuttia.

Lisää sulatettu voi ja paista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 552 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl44g158kcal0.9g1.2g16.6g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 0,5ug 44g17kcal1.4g1.2g0.7g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g2.6g1.4kcal0.2g0.1g0.1g2.6g
Vehnäjauho puolikarkea 2.2g7.5kcal0.2g1.5g0g0.1g
Voi 4.4g32kcal0.1g0g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana241g499kcal11.6g8.2g47g5.4g
Valittu annoskoko121g249kcal5.8g4.1g23.5g2.7g
Annoskoko puolitettuna60g125kcal2.9g2.1g11.8g1.4g
Arvot/100g100g207kcal4.8g3.4g19.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365327