Pasta Arrabiata

Rypsiöljyä
1 sipuli/punasipuli
2 valkosipulinkynttä
2 dl pikkutomaatteja (punaisia ja keltaisia)
500g tomaattimurskaa
suolaa
pippuria
ripaus tulista kastiketta, esim Tabascoa
Parmesan juustoraastetta

Kuullota pilkotut sipulit pannulla, lisää pilkotut tomaatit ja kuullota vielä hetki.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Tarjoile pastan kanssa ja viimeistele annos juuri raastelulla parmesan raasteella.

Muista pastaa keittäessä lisätä keitinveteen suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 2g18kcal0g0g2g0g
Sipuli 8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen37g7.3kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Tomaattimurska 73g22kcal0.4g3.9g0.1g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana241g101kcal1.6g11.8g4.4g4g
Valittu annoskoko121g51kcal0.8g5.9g2.2g2g
Annoskoko puolitettuna60g25kcal0.4g3g1.1g1g
Arvot/100g100g42kcal0.7g4.9g1.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368216