Vihannesvuoka

Huuhtele ja pilko öljyttyyn vuokaan munakoiso, kesäkurpitsa ja broccoli.

Mausta suolalla, pippurilla ja ruohosipulilla.

Ripottele vuokaan parmesaani ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, sekoita ja laita folio päälle, jatka paistamista toiset puolisen tuntia tai kunnes vuoka näyttää valmiilta.

Hyvä lisäke esimerkiksi kanalle!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g36g29kcal0.5g2.4g1.8g0g
Munakoiso 29g6.5kcal0.1g0.9g0.1g0.7g
Kesäkurpitsa zucchini 36g6.6kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Broccoli 200 g15g3.1kcal0.5g0.3g0.1g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.5g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 1.5g0.3kcal0g0g0g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g0.9g3.4kcal0.2g0g0.3g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)1.1g7.9kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana241g114kcal3g9g6.6g2g
Valittu annoskoko121g57kcal1.5g4.5g3.3g1g
Annoskoko puolitettuna60g29kcal0.8g2.3g1.7g0.5g
Arvot/100g100g47kcal1.2g3.7g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391378