Paistetut banaanit ala Tuula

Kuori banaanit ja viipaloi ne paksuiksi viipaleiksi.

Kuumenna rasva ja kaneli pannulla.

Paista banaanit palat kauniin ruskeaksi n. 2-3 minuutti.

Mausta banannit kademummalla ja sokerilla.

Tarjoa esim.

vaniljajäätelön ja vaahterasiirapin kanssa.

Maisuvat myös lettujen kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, kuorittu 109g95kcal1.2g20g0.4g2g
Voi 4.1g30kcal0g0g3.3g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.9g11kcal0.1g2.3g0.1g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2.2g6.8kcal0.2g1.3g0.2g0.6g
Sokeri 2.3g10kcal0g2.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana241g303kcal3g51.8g8g5.2g
Valittu annoskoko121g152kcal1.5g25.9g4g2.6g
Annoskoko puolitettuna60g76kcal0.8g13g2g1.3g
Arvot/100g100g126kcal1.2g21.5g3.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461905