Kantterellikastike

Paista pilkotut kanttarellit kuivahkoiksi ruokalusikallisessa juoksevaa rasvaa, lisää pilkottu sipuli.

Hauduta hetki ja lisää ruokakerma.

Hauduta, tarkista suola ja lisää lopuksi hienonnettu tilli.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g39g9kcal0.7g1.2g0.2g0.7g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Tilli, tuore 5.6g1.7kcal0.2g0.1g0g0.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl28g24kcal0.4g1.2g2g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos2.8g20kcal0g0g2.2g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g12g2.9kcal0.2g0.4g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)5.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tilli, tuore 1.7g0.5kcal0.1g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl8.5g7.2kcal0.1g0.4g0.6g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.9g6.2kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana242g156kcal4g8.6g11.6g2.8g
Valittu annoskoko121g78kcal2g4.3g5.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna61g39kcal1g2.2g2.9g0.7g
Arvot/100g100g65kcal1.7g3.6g4.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138351