Liha-juurespata

Ota lihan pintaan nopeasti väri ja mausta suolalla ja pippurilla.

Pilko muut ainekset ja laita uunivuokaan sieniä lukuunottamatta.

Kaada ruskistettu liha päälle.

Kaada vesi päälle ja mausta lihaliemikuutiolla.

Hauduta 200-asteisessa uunissa noin kaksi tuntia.

Lisää sienet joukkoon viimeisen puolen tunnin aikana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 553 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Bataatti, kuorittu 12g10kcal0.2g2.1g0g0.4g
Palsternakka 3.3g2.1kcal0g0.4g0g0.1g
Purjosipuli 3.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Herkkusieni 12g2kcal0.3g0g0g0.2g
Karjalanpaisti atria 700g19g31kcal3.6g0g1.8g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.6g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 55g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana242g103kcal9g6.6g3.8g2.2g
Valittu annoskoko121g52kcal4.5g3.3g1.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna61g26kcal2.3g1.7g1g0.6g
Arvot/100g100g43kcal3.7g2.7g1.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227472