Haudutettu punakaali

Leikkaa punakaali ja sipuli suikaleiksi ja pieni omena.

laita kattilaan kerroksittain, lisää hiukan vettä, viinietikka, sokeri, suola ja muut mausteet.

keitä hiljalleen kannen alla n. 1tunti, sekoittele välillä.

lisää vielä etikkaa tai sitruunamehua jos tarpeen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 1001g260kcal15.6g35g2g19g
Punasipuli, kuorittu, 100g83g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 83g30kcal0.1g5.9g0.1g1.7g
Neilikka, annos 4g1.7g6.1kcal0.1g1.3g0.1g0g
Maustepippuri, annos 1g0.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 8.3g34kcal0g8.3g0g0g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Viinietikka 17g3.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2400g711kcal33.8g109.2g4.8g44.2g
Valittu annoskoko1200g356kcal16.9g54.6g2.4g22.1g
Annoskoko puolitettuna600g178kcal8.5g27.3g1.2g11.1g
Arvot/100g100g30kcal1.4g4.6g0.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306939