Punajuuri-jauheliharisotto

300 g raakaa punajuurta raastettuna (kuorittuna 350-400 g)
1 sipuli hienonnettuna
ruokaöljyä paistamiseen
400 g paistijauhelihaa
1/2 l ksvislientä
2 dl tummaa riisiä (kypsentämätöntä)
2 tl kynteliä (tai timjamia)
persiljaa silppuna

Kuullota punajuuri ja sipuli öljyssä.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvisliemi, riisi ja kynteli.

Kypsennä n. 20 minuuttia aina välillä sekoittaen.

Mausta persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 375g144kcal3.7g25.8g0.7g9.4g
Sipuli 75g23kcal0.9g3.6g0.1g1.3g
Ruokaöljy keskiarvo 18g154kcal0g0g17.5g0g
Paistijauheliha 10%500g849kcal99.9g0g49.9g0g
Kasvisliemikuutio 14g42kcal1.3g1.9g3.2g0.2g
Riisi tumma 212g741kcal14.9g152.8g4.9g8.5g
Timjami 1.2g3.5kcal0.1g0.3g0.1g0.5g
Persilja 6.2g1.7kcal0.1g0.1g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2400g3916kcal241.8g369g152.8g40.8g
Valittu annoskoko1200g1958kcal120.9g184.5g76.4g20.4g
Annoskoko puolitettuna600g979kcal60.5g92.3g38.2g10.2g
Arvot/100g100g163kcal10.1g15.4g6.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181327