Vuohenjuusto-kurpitsapaistos

Kaikki viipaloidaan ja laitetaan öljyttyyn vuokaan, juusto päälle.

Paistetaan 224 asteessa 25 minsaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Hansuliini72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuohenjuusto President250g645kcal47.5g1.2g50g0g
Kesäkurpitsa500g85kcal2g12.5g3g3.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g375g76kcal2.3g14.3g1.1g5.2g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 9-11 %, kevyt, edam/kadett 63g134kcal19.4g0g6.2g0g
Oliiviöljy 13g111kcal0g0g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2400g2101kcal142.4g56g145.6g17.4g
Valittu annoskoko1200g1051kcal71.2g28g72.8g8.7g
Annoskoko puolitettuna600g525kcal35.6g14g36.4g4.4g
Arvot/100g100g88kcal5.9g2.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187663