Paholaisenkastike

Pilko sipulit ja paprika tehosekoittimeen tai monitoimikoneeseen.

Lisää mausteet.

Jauha kaikki aineet tasaiseksi soseeksi.

Valuta lopuksi öljy kastikkeen sekaan ohuena nauhana koneen koko ajan käydessä.

Säilytä kastike jääkaapissa

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Suttu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipulietana 80g389kcal6.9g3.1g39.3g0.3g
Paprika, punainen100g26kcal0.9g4.6g0.4g2g
Sokeri 120g488kcal0g120g0g0g
Sinappi 100g132kcal4.4g14.1g6g1.7g
Valkoviinietikka (Rajamäen)150g30kcal0g9.8g0g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 2g5.1kcal0.3g0.4g0.1g0.8g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Oliiviöljy 541g4779kcal0g0g540.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2400g11755kcal27.8g314.4g1173g13.6g
Valittu annoskoko1200g5877kcal13.9g157.2g586.5g6.8g
Annoskoko puolitettuna600g2939kcal7g78.6g293.3g3.4g
Arvot/100g100g490kcal1.2g13.1g48.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=145310