Soijamakaroonilaatikko

-laita makaronit kiehumaan
-mittaa soijarouhe ja lisää sekaan vesi, öljy, ketsuppi sekä jauhelihamauste (tai mitä olet makaroonilaatikkoon makua tottunut laittamaan).

Lisää joukkoon myös puolet silputusta sipulista sekä valkosipuli.

-raasta porkkana ja lisää se lopun silputun sipulin joukkoon.

(halutessa turvonneen soijaroyheen voi pyöräyttää teflonpannulla ilman lisäöljyä)
-kaada makaronit siivilään ja siitä paistovuokaan.

Lisää joukkoon sipuli-porkkanaraasteseos sekä soijarouhe.

-tee munamaito 1 dl rasvatonta maitoa, 2 munaa.

Jatka seosta vedellä.

Lisää halutessa munamaitoon mustapippuria.

-Uuniin, n. puoli tuntia 200 asteessa, jotta munamaito hyytyy ja pinta saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Myo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g93g301kcal46.6g27.9g0.5g5.1g
Tumma makarooni (Torino)461g1614kcal73.8g295.1g12g27.7g
Kananmuna kuoreton 165g236kcal20.7g0.5g16.9g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 150g51kcal4.6g7.4g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.7g0.4g3.1g
Valkosipuli 11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g135kcal0g0g15g0g
Ketsuppi, Felix27g24kcal0.3g5.7g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g23g0.7kcal0g0.2g0.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g75g21kcal0.5g4.5g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2400g4885kcal299.2g703.4g91.2g76g
Valittu annoskoko1200g2442kcal149.6g351.7g45.6g38g
Annoskoko puolitettuna600g1221kcal74.8g175.9g22.8g19g
Arvot/100g100g204kcal12.5g29.3g3.8g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162138