Täyte komioleipiin

1 punainen paprika
1 tomaatti
1prk creme bonjour, aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa
40g viola tuorejuustoa, paahdettu chili
300g pizzakuutioita

Hienonna paprika ja tomaatti.

Sekoita ainekset keskenään.

N. 50g menee aina kahden paahtoleivän väliin.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Wempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti301g843kcal10.2g16.9g81.3g0g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g60g96kcal4.8g2.4g7.8g0g
Paprika punainen 282g82kcal2.6g12.7g1.1g5.3g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)105g32kcal1.1g6.3g0.2g1.1g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g452g587kcal49.7g6.8g40.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2400g3282kcal136.8g90.2g262.2g12.8g
Valittu annoskoko1200g1641kcal68.4g45.1g131.1g6.4g
Annoskoko puolitettuna600g820kcal34.2g22.6g65.6g3.2g
Arvot/100g100g137kcal5.7g3.8g10.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=170310