Parsasinihomejuustososekeitto

7-8 keskikokoista perunaa
400g parsaa
sinihomejuustoa

Kuori & keitä perunat, loppuvaiheessa lisää parsat.

Täytä vettä niin että parsat juuri peittyvät.

Nosta pois liedeltä, murenna juusto.

Anna jäähtyä jonkin verran, soseuta.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Reagan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2197g1672kcal41.3g340.5g4.4g22g
Parsakaali (Pirkka)1383g415kcal63.6g27.6g4.1g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g15g37kcal0.8g6.5g0.8g0g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g384g1287kcal84.5g1.2g107.5g0g
Vesi5530g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)492g133kcal6.4g23.6g1g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g7086kcal393.2g798.8g235.6g60.8g
Valittu annoskoko10000g3543kcal196.6g399.4g117.8g30.4g
Annoskoko puolitettuna5000g1772kcal98.3g199.7g58.9g15.2g
Arvot/100g100g35kcal2g4g1.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133056