Protskumuffarit

Kuivat aineet sekaisin, lisätään keltuainen ja vettä sen verran, että seoksesta tulee taikinamainen.

Vaahdotetaan valkuaiset, sekoitetaan seokseen.

Vadelmat (tai muut marjat) voi lisätä taikinaan (suositeltavaa, valmiista muffinsista tulee kosteampi) tai sitten ripotella päälle sen jälkeen kun seos on jaettu muffinsivuokiin.

Uunissa 225 asteessa niin kauan kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Miina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 23g205kcal0g0g23.2g0g
Vadelma 463g190kcal4.6g19g3.7g17.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka46g185kcal0g45.8g0g0g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe23g67kcal0.3g13g0g9.3g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 93g264kcal14.4g0.2g23.2g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 278g118kcal27.3g1.1g0.3g0g
Hera80 toffee (Fast), annos 35g139g577kcal108.4g8.6g12.2g0g
Pikakaurahiutale Pirkka (luomu)139g486kcal19.4g77.8g9.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2408g4182kcal348.8g331g144.4g52.8g
Valittu annoskoko1204g2091kcal174.4g165.5g72.2g26.4g
Annoskoko puolitettuna602g1046kcal87.2g82.8g36.1g13.2g
Arvot/100g100g174kcal14.5g13.7g6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101177