Kantterellikastike

Paista pilkotut kanttarellit kuivahkoiksi ruokalusikallisessa juoksevaa rasvaa, lisää pilkottu sipuli.

Hauduta hetki ja lisää ruokakerma.

Hauduta, tarkista suola ja lisää lopuksi hienonnettu tilli.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g3255g781kcal58.6g97.7g16.3g61.9g
Sipuli (kuorittu)1395g377kcal18.1g67g2.8g23.7g
Tilli, tuore 465g139kcal17.2g4.2g3.7g9.8g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl2325g1977kcal32.6g102.3g162.8g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos233g1674kcal1.2g1.2g186g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g987g237kcal17.8g29.6g4.9g18.8g
Sipuli (kuorittu)423g114kcal5.5g20.3g0.8g7.2g
Tilli, tuore 141g42kcal5.2g1.3g1.1g3g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl705g599kcal9.9g31g49.3g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos71g511kcal0.4g0.4g56.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g12901kcal333g710g968.8g248.8g
Valittu annoskoko10000g6451kcal166.5g355g484.4g124.4g
Annoskoko puolitettuna5000g3225kcal83.3g177.5g242.2g62.2g
Arvot/100g100g65kcal1.7g3.6g4.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138351