Vinopipari / Kulmapipari

Vatkaa sokeri ja voi. Sekoita jauhot ja 2 tl sooda keskenään.

Sekoita siirappi ja jauhot voisokerin kanssa.

Muotoile taikinasta 6 pötköä, asettele ne kahdelle pellille vierekkäin.

Paista uunissa 200 astessa n. 8-10 min, kunnes väri on piparinruskea.

Paina esim.

veitsellä vinoja pipareita.

Tarjoile kylmän maidon kanssa!

Reseptistä tulee n. 60 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi suolaton 3322g24100kcal39.5g13.3g2701g0g
Sokeri 2259g9170kcal0g2256.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3887g13337kcal396.1g2720.9g46.6g136g
Siirappi 532g1603kcal0.5g393.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g96419kcal872.2g10770g5495.2g272g
Valittu annoskoko10000g48210kcal436.1g5385g2747.6g136g
Annoskoko puolitettuna5000g24105kcal218.1g2692.5g1373.8g68g
Arvot/100g100g482kcal4.4g53.9g27.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222579