Vuohenjuusto-tomaattikeitto

Kuullota kattilassa sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet (paprika, pippuri, suola, basilika yms) sekä paloittele juusto joukkoon.

Lisää hieman smetanaa tai kermaa makua pehmentämään.

Soseuta ja tarjoa raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1029g360kcal10.3g70g5.1g14.4g
Vuohenjuusto (raaka) (Petit chebra), annos 180g77g233kcal14.7g0.2g19.3g0g
Smetana 20 % (Deliciest), annos 25g23g46kcal0.6g0.7g4.5g0g
Valkosipulinen salaatinkastike, Rainbow19g48kcal0.1g1.5g4.8g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g52g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Oliiviöljy 6.4g57kcal0g0g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2412g1516kcal52.8g149.8g80.4g30.8g
Valittu annoskoko1206g758kcal26.4g74.9g40.2g15.4g
Annoskoko puolitettuna603g379kcal13.2g37.5g20.1g7.7g
Arvot/100g100g63kcal2.2g6.2g3.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330094