Juustoinen pekoni-kanarulla (Karpin keittokirja)

Nuiji leikkeitä ja levitä tuorejuusto.

Kääri rullalle ja pekonit ympärille.

Paista 50 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g7611g7230kcal1522.1g0g129.4g0g
Tuorejuusto, savuporo (Creme bonjour), annos 25g885g2301kcal26.5g39.8g238.9g0.9g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]1504g5077kcal180.5g0g556.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g29217kcal3458.2g79.6g1849.8g1.8g
Valittu annoskoko10000g14608kcal1729.1g39.8g924.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna5000g7304kcal864.6g19.9g462.5g0.5g
Arvot/100g100g146kcal17.3g0.4g9.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358270