Kaalipata

Ruskista kaali, vihannekset, jauheliha voissa ja pekonissa.

Mausta mauste- ja valkopippurilla, meiramilla, paprikajauheella ja siirapilla.

Lisää vesi ja ohrasuurimot.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä n. tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Tootsie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali420g89kcal5g14.3g0.8g8.8g
Sipuli (kuorittu)136g37kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g175g49kcal1g10.4g0.3g4.4g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g42g118kcal7.6g0.2g9.6g0g
Siirappi 21g63kcal0g15.5g0g0g
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g36g116kcal4g22.9g0.7g4.2g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 203g261kcal42.1g0g10.1g0g
Voi 28g203kcal0.3g0.1g22.7g0g
Vesi140g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2415g1869kcal123.6g139.8g89g39.4g
Valittu annoskoko1208g935kcal61.8g69.9g44.5g19.7g
Annoskoko puolitettuna604g467kcal30.9g35g22.3g9.9g
Arvot/100g100g77kcal5.1g5.8g3.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296970