Jauhelihapihvit

Silppua sipuli hienoksi, sekoita jauheliha, kermavili, kananmuna ja sipulisilppu taikinaksi.

Sidosaineeksi korppujauho.

Mausta haluamillasi mausteilla, (Esim.

Yrttimauste, jauhelihamauste, mustapippuri, grillausmauste).

Pyöritä palloiksi pellille leivinpaperin päälle, paina pallot kuopallle vaikkapa juomalasin pohjalla.

Laita kuoppaan tomaattiviipale ja juustokuutioita haluamastasi juustosta.

Paista 200 asteessa parikymmentä minuuttia

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha534g886kcal101.4g0g53.4g0g
Sipuli 73g22kcal0.9g3.5g0.1g1.2g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 267g353kcal7g8.5g32g0g
Kananmuna 50g(kpl)134g168kcal14.7g0.4g12g0g
Korppujauho 67g244kcal7g50g0.7g3.5g
Tomaatti, tuore134g27kcal0.8g5.1g0.4g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2416g3403kcal263.6g135g197.2g13.2g
Valittu annoskoko1208g1701kcal131.8g67.5g98.6g6.6g
Annoskoko puolitettuna604g851kcal65.9g33.8g49.3g3.3g
Arvot/100g100g141kcal10.9g5.6g8.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=392425