Karppileipä hiivalla, ilman juustoa

Vatkaa vispilällä veden sekaan Fiber husk, suola ja kuivahiiva.

Anna turvota väh. 10 min.
lisää muut aineet ja vaivaa koneella taikinaksi.

Anna kohota.

Tee pyöreä leipä ja anna vielä kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista 200* kolmisen varttia tai kunnes tuntuu kypsältä pohjaan kopauttaessa (ontto ääni).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g40g4kcal0.6g0g0.2g34g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g22g79kcal9.9g8.8g1.3g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale60g36kcal6g3g0.2g43.8g
Manteli, jauhettu, n. 1dl280g1686kcal67.5g18.5g151.2g19.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2416g3610kcal168g60.6g305.8g194.8g
Valittu annoskoko1208g1805kcal84g30.3g152.9g97.4g
Annoskoko puolitettuna604g902kcal42g15.2g76.5g48.7g
Arvot/100g100g149kcal7g2.5g12.7g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229174