Porkkanainen jauhelihakastike

1. Raasta porkkanat ja hienonna sipulit.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon porkkana ja sipulit.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle tomaattimurska.

Huuhdo tölkki vedellä ja kaada se kastikkeen joukkoon.

Mausta suolalla ja rakuunalla tai timjamilla.

3. Kuutioi tomaatit.

Lisää tomaatit ja kerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita.

(K-Supermarketin resepti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen300g418kcal57.1g0g21g0g
Porkkana 150g49kcal0.9g8.4g0.3g3.8g
Sipuli 90g27kcal1.1g4.3g0.2g1.5g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)293g117kcal5g24g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%150g255kcal10.4g2.1g22.5g3g
Tomaatti, tuore150g31kcal0.9g5.7g0.5g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2418g1794kcal150.8g89g89.6g20.8g
Valittu annoskoko1209g897kcal75.4g44.5g44.8g10.4g
Annoskoko puolitettuna605g448kcal37.7g22.3g22.4g5.2g
Arvot/100g100g74kcal6.2g3.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325475