Kanakeitto broiskusta

Keittoveden kiehuessa lisää sekaan pakasteet kanaliemikuution kera ja paista broilerisuikaleet rypsiöljyssä.

Muutaman minuutin juuresten ja maissin kiehuttua lisää veteen nuudelit, broiskun pitäisi olla tässä vaiheessa muutamia minuutteja vaille valmis.

Kun nuudelit näyttävät turvonneen, lisää ruokakerma ja broisku.

Mausta mieleiseksesi (chili, curry, paprika...)! Reseptin nuudelit on valittu tuotehausta tumpelon logiikalla: nuudelit ilman keitinvettä ja öljyä >> jos joku tietää OIKEAN metodin nuudelipussin pelkän nuudeliosuuden kalorimäärälle ja P/H/R-osuudelle, kertokaa ihmeessä! Kamalasti on vaihtoehtoja valmiille keitolle ja pelkälle kuiva-ainekselle, eikä nuudelipussissa ole kuin valmiin keiton ravintosisältö :(

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Knorr kanaliemikuutio 0,4% rasvaa valmiissa liemessä (Knorr), annos 10g50g129kcal6g5.5g9.4g0.2g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g993g596kcal8.9g51.6g39.7g3g
Vesi, vesijohtovesi 4965g0kcal0g0g0g0g
Apetit maissi, 200 g/pss993g1231kcal29.8g254.2g7.9g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g894g250kcal9.8g42.9g3.6g26.8g
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g1490g1788kcal268.1g25.3g67g0g
Nuudelit (Mama), annos 90g546g382kcal10.9g49.2g16.4g0g
Rypsiöljy 70g615kcal0g0g69.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g9982kcal667g857.4g427g60g
Valittu annoskoko10000g4991kcal333.5g428.7g213.5g30g
Annoskoko puolitettuna5000g2496kcal166.8g214.4g106.8g15g
Arvot/100g100g50kcal3.3g4.3g2.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249674