Tuliset, ihanat katkaravut

Salsa, kermaviili ja tuorejuusto laitetaan lämpenemään kattilaan.

Sekoitellaan kunnes tuorejuusto sulanut.

Lisätään katkaravut.

Annetaan muhia tovi, mutta vahditaan ettei kiehu.

Jaetaan soossi uuninkestäviin annosvuokiin (noista aineksista tulee 2 annosta).

Juustoraastetta päälle ja työnnetään uuniin. 200 astetta, sen aikaa että juusto saa kauniin värin.

Ja sitten syömään!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salsa, medium22g3.9kcal0.2g0.7g0g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)44g29kcal1.4g2.1g1.5g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 11g33kcal0.4g0.5g3.3g0.1g
Katkarapu 22g15kcal3.2g0g0.2g0g
Juusto, kova pienikoloinen juusto, rasvaa 24-27 %, edam 22g75kcal5.8g0g5.6g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.7g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana242g315kcal22.2g7.6g21.2g0.2g
Valittu annoskoko121g158kcal11.1g3.8g10.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna61g79kcal5.6g1.9g5.3g0.1g
Arvot/100g100g130kcal9.2g3.1g8.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198040