Maalaissalaatti

1 pussi salaattisekoitusta
6 kpl kananmunia
1 rkl salaatti kapriksia
1 kg perunoita
1/2 punasipuli

Sinappikastike
2 rkl sinappia
1 rkl valkoviinietikkaa
1 dl ruokaöljyä
suolaa
valkopippuria

Keitä kananmunia 6 1/2 minuuttia.

Jäähdytä ja kuori
Keitä perunat ja kuutioi.

Laita perunat ja kananmunat isolle vadille.

Laita joukkoon kaprikset
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja sekoita salaattisekoituksen kanssa.

Laita salaatti perunoiden päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaattisekoitus (mm. rucola) (Aldi), annos 100g14g2kcal0.3g0.2g0g0g
Kananmuna, keitetty 23g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 70g53kcal1.3g10.9g0.1g0.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Sinappi 2.3g3kcal0.1g0.3g0.1g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)1.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana243g297kcal9.2g23.4g17.8g1.4g
Valittu annoskoko121g149kcal4.6g11.7g8.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna61g74kcal2.3g5.9g4.5g0.4g
Arvot/100g100g123kcal3.8g9.6g7.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182174