Mansikka-raparperipiirakka gluteeniton

Ohjeeseen tulee 1tl ruokasoodaa.

ei löytynyt luettelosta.

Piimä, sokeri, jauhot, sooda ja margariini sekoitetaan.

päälle ripotellaan raparperi ja mansikat.

paista 200 asteessa n. 15-30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Papisto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g42g15kcal1.5g1.8g0.2g0g
Sokeri 8.8g36kcal0g8.8g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 31g108kcal1.7g23.8g0.4g0.4g
Becel olive (Becel), annos 100g6.2g22kcal0g0.2g2.4g0g
Mansikka 21g10kcal0.1g1.7g0g0.4g
Raparperi 13g4.2kcal0.1g0.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana242g388kcal6.8g74g6g2g
Valittu annoskoko121g194kcal3.4g37g3g1g
Annoskoko puolitettuna61g97kcal1.7g18.5g1.5g0.5g
Arvot/100g100g160kcal2.8g30.6g2.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131108