Lihamureke

Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota noin 5 minuuttia.

Vaihe 2
Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota sipuli rasvassa.

Vaihe 3
Lisää korppujauhoseokseen hieman jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet: 1 tl suolaa, 1 tl oreganoa, 3/4 tl paprikajauhetta, 1/4 tl mustapippuria tai mauste- tai valkopippuria.

Sekoita tasaiseksi.

Vaihe 4
Muotoile taikina murekkeeksi uunipellille leivinpaperin päälle.

Kypsennä 200 asteessa uunin alatasolla noin 30 minuuttia.

Tarjoa lihamureke esimerkiksi sinihomejuustoperunoiden tai perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Anjas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka63g105kcal12.5g0g6.3g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%16g19kcal0.5g0.7g1.6g0g
Korppujauho (Pirkka)7.8g28kcal1.1g5.5g0.2g0.4g
Sipuli (kuorittu)24g6.3kcal0.3g1.1g0g0.4g
Rypsiöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl9g12kcal1.2g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana243g380kcal31.2g14.6g22.2g1.6g
Valittu annoskoko121g190kcal15.6g7.3g11.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna61g95kcal7.8g3.7g5.6g0.4g
Arvot/100g100g157kcal12.9g6g9.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370949