Lihamureke, gluteeniton

Laita astiaan fibrex, kermaviili ja vesi.

Anna seistä noin varttitunti
- Kuullota sipuli öljyssä
- sekoita kaikki ainekset astiassa hyvin
- muotoile uunipellille kostutetuilla käsillä lihamureke.

Paista 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Raijuli42
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 63g139kcal10.9g0g10.6g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 18g24kcal0.5g0.6g2.1g0g
Maustepippuri, annos 1g1.3g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)7.1g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.9g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g10g14kcal1.4g0g0.9g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale8.9g5.4kcal0.9g0.4g0g6.5g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana242g416kcal27.8g3g32.6g13.4g
Valittu annoskoko121g208kcal13.9g1.5g16.3g6.7g
Annoskoko puolitettuna61g104kcal7g0.8g8.2g3.4g
Arvot/100g100g172kcal11.5g1.2g13.5g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445796