Chili con carne

Ruskista jauheliha rypsiöljyssä.

Lisää silputtu sipuli, pienitty paprika ja raastettu porkkana.

Lisää tilkka vettä, tomaattimurska ja loput ainekset.

Mausta suolalla, chilikastikkeella, mustapippurilla, chilijauheella ja yrttimausteilla mielesi mukaiseksi.

Tarjoile hyvän täysjyväleivän, villiriisiseoksen tai nachojen kanssa.

Koristele annos miedoilla pepperoneilla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%25g43kcal5g0g2.5g0g
Tomaattimurska (Eldorado), annos 400g24g5.4kcal0.3g0.7g0.1g0g
Maissi (makea), Rainbow10g8kcal0.2g1.3g0.1g0.4g
Kidneypapuja suolaliemessä (Eldorado), annos 240g15g14kcal0.7g2.5g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkanaraaste 200g7.5g2kcal0g0.4g0g0.2g
Paprika, punainen7.5g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Hillosipuli (Eldorado), annos 52g6.3g2.5kcal0.1g0.6g0g0g
Pepperoni, mieto kokonainen ((eldorado)), annos 55g1.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Makea chilikastike rainbow1.9g3.6kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana243g179kcal13g14.6g6.8g2g
Valittu annoskoko122g89kcal6.5g7.3g3.4g1g
Annoskoko puolitettuna61g45kcal3.3g3.7g1.7g0.5g
Arvot/100g100g74kcal5.3g6g2.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=145614