Täytetty lihamureke

Lihamureke:

Sekoita jauheliha, korppujauhot, mausteet ja kerma sekasin.

Täyte:

Sekoita jollakin koneella paprikat, tomaatit ja mausteet (suola, pippuri, tabasco) ja noin 50g juustosta sekaisin.

Rakennus:

Puolita taikina, ja asettele toinen osa vuokaan pohjalle ja jätä reunoille vähän tilaa, kaada täyte keskelle taikinaa.

Muotoile toisesta taikinan puolikkaasta kansi murekkeelle, tee kannesta vähän isompi ja taita laidat pohjan alle ja tiivistä.

Kypsennä kiertoilmauunissa 200c asteessa noin 35min.

Laita loput juustoraasteesta murekkeen päälle kun mureke on kypsä ja anna sulaa uunissa jälkilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mendolffi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g67g152kcal12.6g0g11.3g0g
Flora ruoka kevyt & paksu2.5g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)8.3g31kcal1.2g6g0.2g0.3g
Grillattu punainen paprika (Freshona), annos 40g17g5kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 15g34kcal0.8g2.6g2.1g0.9g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste13g45kcal3.6g0.2g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana243g536kcal36.8g19.6g34.6g2.8g
Valittu annoskoko122g268kcal18.4g9.8g17.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna61g134kcal9.2g4.9g8.7g0.7g
Arvot/100g100g221kcal15.1g8.1g14.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175308