Musaka

Viipaloi munakoiso, voitele oljyllä ja mausta aromisuolalla.

Pehmennä viipaleita 200 asteisessa uunissa n.20min.

Pehmennä hienonnettu sipuli ja valkosipuli öljytilkassa, paista jauheliha ja mausta se paprikajauheella, mustapippurilla, rosmariinilla ja suolalla.

Lisää tomaattipyree sekä lihaliemi, anna hautua n.20min.

Lisää soijarouhetta loppuvaiheessa jäljelläolevan nesteen mukaan.

Lado munakoisot ja jauheliha kerroksittain, sekoita jugurtti, muna ja juusto keskenään, kaada seos päällimmäiseksi.

Kypsennä 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 486 grammaa

Jumper
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 44g10kcal0.2g1.4g0.1g1.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 28g36kcal5.8g0g1.4g0g
Juusto, Arla Kadett 5%9g18kcal3.2g0.1g0.5g0g
Soijarouhe (Risetti), annos 10g1.3g3.6kcal0.6g0.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu4.4g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Luonnonjogurtti (Ingman)13g7.5kcal0.5g0.6g0.3g0g
Lihaliemi laimennettu 13g2.4kcal0g0.4g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.9g1.5kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana243g195kcal22g7.2g8.2g2.4g
Valittu annoskoko122g98kcal11g3.6g4.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna61g49kcal5.5g1.8g2.1g0.6g
Arvot/100g100g80kcal9.1g3g3.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191233