Herkkutattimunakas

Pilko herkkutatti ja sipulit ja paista voissa pannulla.

Lisää munakasmassa(kananmunat ja rasvatonmaito).

Vetele massa reunoilta keskelle päin muutamia kertoja.

Lisää raasteena pecorino juusto pinnalle ja laita kansi päälle.

Anna kypsyä loppuun .
Mausta suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Tahvo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkutatti, 100 g19g4.3kcal0.6g0.2g0.1g1.1g
Sipuli 7.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu 56g71kcal6.2g0.1g5.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen14g4.6kcal0.5g0.7g0g0g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g23g93kcal5.1g0g7.7g0g
Voi 1.1g8.1kcal0g0g0.9g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana243g365kcal25g2.8g27.6g2.4g
Valittu annoskoko122g183kcal12.5g1.4g13.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna61g91kcal6.3g0.7g6.9g0.6g
Arvot/100g100g150kcal10.3g1.2g11.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244705