Muikkupata

500 g Muikkua (raaka)
250 g savupekonia (paistettu/raaka)
100 g sipulia (kuorittu)
1dl Valkoviiniä (kuiva)
18 g suolaa (ohjeessa, mutta oman maun mukaan)
noin 6 g mustapippuria.

Elikäs.

Ensin vuoalle pohjalle muikkua ja suolaa, väliin savupekonia ja sipulia.

Tätä niin kauan, kunnes tavara loppuu.

Tämän jälkeen valkoviiniä kivasti ja mustapippuria.

Uuniin noin 175 asteeseen, tunniksi.

Jos kala vaikuttaa vielä vähän raa'alta, niin kauemmin.

Seurailla kannattaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Paulatha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 62g67kcal11.9g0g2.1g0g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g31g95kcal5.9g0.2g7.8g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkoviini kuiva 13g8.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana243g351kcal36.2g2.4g19.8g0.8g
Valittu annoskoko122g176kcal18.1g1.2g9.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna61g88kcal9.1g0.6g5g0.2g
Arvot/100g100g145kcal14.9g1g8.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293794