Katkarapuwokkisalaatti

Revi salaatti vadille.

Viipaloi sienet, tomaatit, paprika ja punasipuli ja ripottele salaatin päälle.

Hienonna valkosipuli ja sekoita balsamico, sinappi, hunaja, suola ja makusi mukaan mustapippuria kastikkeeksi.

Wokkaa pakastewokkia, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut ja lisää joukkoon sulatetut ja valutetut katkaravut ja kastike.

Kuumenna.

Levitä wokki salaatin päälle ja NAUTI.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Pehmotarra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti, rapea21g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Herkkusieni 8.3g1.3kcal0.2g0g0g0.1g
Miniluumutomaatti, annos 250g10g2.1kcal0.1g0.3g0g0g
Paprika punainen 14g4.1kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g8.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Wok beijing big pack 900 g (Findus), annos 100g38g15kcal0.6g2.2g0.1g0.9g
Katkarapu 15g10kcal2.2g0g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl2g2.8kcal0.1g0.2g0.2g0g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)2.5g5.1kcal0g1.1g0g0g
Hunaja 1.1g3.6kcal0g0.9g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana243g99kcal7.4g12.2g1.2g3.2g
Valittu annoskoko122g50kcal3.7g6.1g0.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna61g25kcal1.9g3.1g0.3g0.8g
Arvot/100g100g41kcal3g5g0.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331364