Soijanakko-papupata

Kuutioi kuoritut perunat ja keitä ne lähes kypsiksi suolalla maistetussa vedessä.

Kaada pavut, pilkottu purjo sekä paloitellut nakot perunoiden sekaan.

Lisää mausteet ja anna padan hetki hautua kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow31g27kcal1.4g4.7g0.2g1.6g
Soijanakki, hälsans kök23g57kcal4.2g1.6g3.7g0g
Purjosipuli 12g2.7kcal0.2g0.3g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 31g24kcal0.6g4.8g0.1g0.3g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana243g221kcal12.8g22.8g8g4.4g
Valittu annoskoko122g111kcal6.4g11.4g4g2.2g
Annoskoko puolitettuna61g55kcal3.2g5.7g2g1.1g
Arvot/100g100g91kcal5.3g9.4g3.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102794