Unkarilainen vihannespata

Kuumenna öljy, ruskista osa murskatuista valkosipuleista yhdessä lihan kanssa valurautapadassa.

Ripottele vehnäjauhoja ja jatka ruskistamista.

Lisää pilkotut vihannekset, noin kahden sentin palasina.

Lisää tomaattimurska ja loput valkosipulinkynnet.

Kasvisliemikuutiot ja vettä, että kaikki peittyvät.

Mausta ruokalusikalla paprikajauhetta( kukkura) ja mustapippurilla.

Pane uuniin 120 astetta ja lähde vaikka hiihtämään.

Tule kolmen tunnin päästä syömään.

Muuta lisuketta ei tarvita, ehkä sipulitomaattisalaattia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 486 grammaa

Lehtospekka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha16g24kcal3g0g1.3g0g
Lanttu 16g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Palsternakka 9g6kcal0g1.1g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g20g5.7kcal0.1g1.2g0g0.5g
Tomaattimurska, 1 prk13g3.4kcal0.1g0.7g0g0.2g
Sipuli 16g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 3.7g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Rypsiöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.6g4.2kcal0.2g0.2g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Naudanliha3.9g6kcal0.8g0g0.3g0g
Lanttu 3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Palsternakka 2.3g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.1g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska, 1 prk3.1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Sipuli 3.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.4g1.1kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana243g187kcal10.2g15.6g8g4.4g
Valittu annoskoko121g93kcal5.1g7.8g4g2.2g
Annoskoko puolitettuna61g47kcal2.6g3.9g2g1.1g
Arvot/100g100g77kcal4.2g6.4g3.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224794