Katkarapu artisokilla

Paista sipulit ja herkkusienet about 5min.

lisää kanaliemi (voi olla v. viiniä), artisokat 8kpl, ruohosipulia, ja paprikat ja lämmitä muutama min. Lisää katkat ja laita kansi päälle ja anna hautua 3-4min.

Mausta suolalla, pippurilla, sitruunalla ja persiljalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Artisokka vedessä (Lidl)39g12kcal0.7g2.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kanaliemi laimennettu 11g1.1kcal0g0g0.1g0g
Herkkusieni 11g1.7kcal0.2g0g0g0.2g
Chili paprika punainen2.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Paprika punainen 5.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Keskikokoinen katkarapu (Rainbow), annos 180g39g28kcal5.9g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana243g97kcal14.2g6.8g0.8g1g
Valittu annoskoko122g49kcal7.1g3.4g0.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna61g24kcal3.6g1.7g0.2g0.3g
Arvot/100g100g40kcal5.8g2.8g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207280