Sipuli-makkaramunakas

1. Sekoita kananmunat, smetana, oliiviöljy
2. Lisää 1/4 tl suolaa, pari rouhaisua pippuria
3. Kuullota sipuli ja makkara
4. Säädä levy puoliteholle (1-9: 3)
5. Siirrä sipuli ja makkara syrjään, kaada munakas pannulle
6. Odota pari minuuttia kunnes pohja on hieman hyytynyt ja levitä sipuli-makkaratäyte päälle
7. Peitä kannella, anna hautua 4-7 minuuttia kunnes munakas hyytyy

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 60g86kcal7.5g0.2g6.2g0g
Smetana, Valio, hyla11g43kcal0.2g0.3g4.6g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Huiluntuhti-grillimakkara (Kivikylä), annos 100g22g51kcal2.5g0.1g4.8g0g
Oliiviöljy 6.6g58kcal0g0g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana243g488kcal21g3.4g44.4g0.8g
Valittu annoskoko122g244kcal10.5g1.7g22.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna61g122kcal5.3g0.9g11.1g0.2g
Arvot/100g100g201kcal8.6g1.4g18.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238392