Leivitetty kala karpille

Sekoita jauhetut mantelit ja seesaminsiemenet, mausta suolalla ja valkopippurilla.

Leikkaa kohmeiset kalat poikittain puoliksi.

Paketista tulee siis 8kpl ohuita kalalättyjä.

Sulata pannulla puolet voista.

Kasta kaloista puolet ensin munaan (vatkattuun) ja pyörittele sitten jauhoissa.

Paista kauniin ruskeaksi.

Sama lopuille kaloille.

Lopputulos maistui samalle kuin lapsena äitini paistelemat haukifileet, nams!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra88g70kcal14.9g0.9g0.9g0g
Voi 11g80kcal0.1g0g8.9g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g4.4g26kcal1g0.4g2.2g0.5g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g6.6g38kcal1.2g0.5g3.3g0.8g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana244g460kcal37.4g3.6g33g2.6g
Valittu annoskoko122g230kcal18.7g1.8g16.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna61g115kcal9.4g0.9g8.3g0.7g
Arvot/100g100g189kcal15.4g1.5g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358136