Jauheliha-papukeitto

Paista jauheliha pannulla ilman rasvaa.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää tomaattimurska.

Huuhtele pavut.

Lisää pavut, jauheliha, juurekset ja kasvisliemikuutio kattilaan.

Keitä noin 45 min. Mausta ja nauti.

Mausteeksi esimerkiksi persiljaa tai muita tuoreita yrttejä.

Resepti kopioitu KG-lehdestä ja muunnettu mun ruokavalioon sopivaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Avariella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g5.9kcal0g0g0.7g0g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 18g26kcal3.8g0g1.2g0g
Vesi48g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 18g5.2kcal0.1g0.9g0g0.3g
Kidneypapu keitetty 100g10g10kcal0.7g1.5g0.1g0.7g
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g10g10kcal0.7g1.5g0.1g0.8g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 18g6kcal0.2g0.9g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana243g124kcal11g9.6g4.2g4.6g
Valittu annoskoko122g62kcal5.5g4.8g2.1g2.3g
Annoskoko puolitettuna61g31kcal2.8g2.4g1.1g1.2g
Arvot/100g100g51kcal4.5g3.9g1.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71179