Punainen linssipata

Kuullota sipulit öljytilkassa.

Lisää huuhdotut linssit ja paahda, sitten vesi, liemikuutio ja tomaattimurska (yrtti tai valkosipuli).

Anna hautua 15-20 min. Lopuksi lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta yrteillä esim.

oregano, basilika ym. Itse lisään hyppysellisen kuivattua lehitkaalia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green16g53kcal3.9g8.1g0.2g2g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g41g14kcal0.4g2.8g0.2g0.6g
Kasvisliemikuutio vähäras. (Maggi)0g0kcal0g0g0g0g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha11g18kcal2.1g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lehtikaali 4.4g1.7kcal0.2g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana243g178kcal13.4g22.8g3g5.6g
Valittu annoskoko122g89kcal6.7g11.4g1.5g2.8g
Annoskoko puolitettuna61g45kcal3.4g5.7g0.8g1.4g
Arvot/100g100g73kcal5.5g9.4g1.2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90012